Restaurant Havenziekenhuis feestelijk heropend

Array

Zorg mét uitzicht op de Maas in jarig Havenziekenhuis
Het Havenziekenhuis heeft op donderdag 6 september haar vernieuwde restaurant voor patienten, bezoekers en medewerkers geopend. Het restaurant bevindt zich op de vijfde verdieping van het ziekenhuis en biedt behalve koffie, cappuccino en andere lekkers een spectaculair uitzicht op de Maas en de Rotterdamse bruggen. De naam van deze nieuwe pleisterplaats binnen het ziekenhuis?

Brasserie Aan de Maas
Het nieuwe restaurant heeft een moderne en sfeervolle uitstraling, maar ook de historie van het Havenziekenhuis, dat in oktober 85 jaar bestaat, is nadrukkelijk aanwezig. Dat is bijvoorbeeld te zien aan de fotowand met historische beelden, de scheepsknopen en andere decoratie die herinnert aan lang vervlogen tijden. De Brasserie heeft ruimere openingstijden en een veel uitgebreidere menukaart. Bezoekers kunnen er ook terecht voor een attentie voor patienten.
Het nieuwe restaurant maakt deel uit van een reeks van andere verbeteringen in de zorg van het Havenziekenhuis, zoals de verruiming van de bezoektijden en gratis koffie en thee op de verpleegafdelingen en poliklinieken van het ziekenhuis. Ook kunnen patienten sinds enige tijd gebruik maken van gratis shuttleservice De Sleeptros. Deze elektrische haventaxi rijdt van en naar de metro, de parkeerterreinen en de beide locaties van het Havenziekenhuis op het Haringvliet.
Informatie over Brasserie Aan De Maas en de openingstijden vindt u op de website van het Havenziekenhuis. http://www.havenziekenhuis.nl/?q=pat/restaurant. Tijdens de Wereldhaven-dagen op 7, 8,en 9 september is Brasserie Aan de Maas open van 15.00 tot 19.30 uur.

Bron: Havenziekenhuis

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen