‘Dag van de Verbinding’

Array

Op 21 september 2012 houdt Odius een bezinningssymposium dat geheel in het teken staat van ‘verbinding’. Verbinding, dus praten met elkaar en oog hebben voor de belangen van de ander, versoepelt de afhandeling van medische letselschade.

Odius B.V. is als organisatie een onafhankelijke partner voor clienten die te maken hebben met de soms ingrijpende gevolgen van letsel. Odius biedt professionele psychosociale begeleiding en training aan alle betrokkenen bij letsel Diverse sprekers zullen onder leiding van Eveline Brandt met elkaar de dialoog aangaan en vanuit hun eigen referentiekader spreken over hun rol bij letsel. Aan het woord komen: prof. dr. Hans Bueller, drs. Johan Dorresteijn, drs. Theo Kremer, Johan de Kruijf, Wytze Patijn en mr. Joost
Wildeboer.

Tijdens dit symposium vindt tevens de presentatie van het boek ‘Artsen zijn ook maar mensen’ geschreven door Johan de Kruijf plaats. Hij is vader van een kind dat het slachtoffer is van medische letselschade en oprichter van Odius B.V. Het eerste exemplaar zal door Johan de Kruijf worden overhandigd aan prof. dr. H.A. Bueller, voorzitter van de raad van bestuur van het Erasmus MC in Rotterdam. Het ziekenhuis waartegen jarenlang een juridische strijd werd gevoerd, met als resultaat: de hoogste schadevergoeding ooit in Nederland uitgekeerd bij medisch letsel.

Het programma begint om 13.15 uur, vooraf wordt vanaf 12.30 uur een lunch aangeboden. Om 17.15 uur sluit het programma af met een hapje en drankje. Het symposium vindt plaats in het nieuwe trainingscentrum van Odius aan de Bonkelaar 2 te Smilde.

Bron: Nieuwsbank

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen