Reumafonds genomineerd voor website van het jaar 2012

Website Reumafonds genomineerd
Het Reumafonds is genomineerd voor de verkiezing ‘Website van het jaar 2012’ in de categorie ‘Goede Doelen’. In totaal zijn er 254 websites genomineerd in 22 verschillende categorieen.

Bij het uitbrengen van een stem wordt ook naar de waardering van de website gevraagd. Er zijn per categorie twee prijzen te winnen:
-Beste Website voor de website met de hoogste kwaliteitsscore
-Populairste Website voor de website met de meeste stemmen.

Voor meer informatie, kijk op www.websitevanhetjaar.nl/.

Waardering website Reumafonds
Dit voorjaar hebben we bezoekers van reumafonds.nl gevraagd naar hun ervaringen over onze website. Daaruit bleek dat 77% van de bezoekers in een keer kan vinden wat ze zoeken. De waardering voor de site ligt hoog; bijna de helft van de respondenten geeft ons een 8!
De meeste bezoekers komen naar reumafonds.nl voor zichzelf; 68% van de respondenten heeft zelf last van een reumatische aandoening.
Bron: Nieuwsbank

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen