Deelnemers Masterclass Anatomische Les gezocht

Array

De Programmacommissie Masterclass is op zoek naar kandidaat-deelnemers voor de Masterclass die in het AMC als onderdeel van De Anatomische Les op vrijdag 30 november a.s. wordt gegeven door prof. dr. Terrie Moffitt en prof. dr. Avshalom Caspi, beiden als hoogleraar Psychology and Neuroscience verbonden aan Duke University in Durham, North Carolina (VS).

De Masterclass is bedoeld voor excellente jonge onderzoekers die onderzoek doen op het gebied van gen / omgeving-interactie in relatie tot psychische (on)gezondheid. Onder jonge onderzoekers worden verstaan postdocs of eindfase promotie onderzoek en UD’s (binnen 4 jaar na promotie).

Kandidaat-deelnemers voor deze Masterclass worden binnen heel Nederland gezocht. Enkele deelnemers zullen de gelegenheid krijgen om eigen onderzoek te presenteren, waarbij de overige deelnemers participeren in de discussie. Een speciaal daartoe ingestelde commissie van het AMC zal de deelnemers selecteren.

De programmacommissie nodigt u graag uit om kandidaten uit uw organisatie/afdeling voor te dragen voor de Masterclass van Terrie Moffitt en Avshalom Caspi. Via deze link kan men een Microsoft Word-sjabloon met instructies downloaden, deze invullen en vervolgens aanmelden (danwel voorgedragen worden) via dezelfde website. De kandidaat dient in staat te zijn zich in het Engels uit te drukken.

Het indienen van een onderzoek is mogelijk tot en met 23 september a.s.

Indien een van uw kandidaten wordt geselecteerd, zullen wij u daarvan op de hoogte stellen. De voorgedragen kandidaten worden medio oktober rechtstreeks door ons geinformeerd. Om zich te kunnen voorbereiden op hun Masterclass, wordt de informatie van de geselecteerde kandidaten van tevoren aan prof. dr. Terrie Moffitt en prof. dr. Avshalom Caspi toegestuurd.

Meer informatie over de Masterclass en prof. dr. Terrie Moffitt en prof. dr. Avshalom Caspi vindt u in deze brief (pdf) en op www.moffittcaspi.com.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen