Schoenen, matrassen en tandenborstels boordevol bacterien

Array
UV-licht doodt 99,9% van alle schadelijke bacteriën, zoals streptococcus, e.coli, salmonella en het H1N1 varkensgriep virus. Bacteriologische UV-technologie vernietigt het DNA van deze micro-organismen. Het is een bewezen technologie die in ziekenhuizen wordt gebruikt om bacteriën, schimmels en virussen te elimineren.

 

Schoenen boordevol bacteriën

Kousen en sokken was je na een dag, maar schoenen kan je niet wassen. Bacterievrij maken kan nu wel met behulp van een UV-led schoensterilisator. Door dagelijks de UV-led schoensterilisator in de schoenen te plaatsen worden de bacteriën en schimmels gedood. Voor stinkende sportschoenen is een bijkomend voordeel dat de schoenen ook droog en geurvrij zijn.

 

Allergisch voor huisstofmijt? Doe er iets aan!

Honderd duizenden mensen zijn allergisch voor huisstofmijt en slapen daardoor slecht. Verstopte neus, benauwdheid, tranende ogen en nog veel meer andere klachten worden veroorzaakt door huisstofmijt. Door regelmatig de UV-huishoud sterilisator te gebruiken op hoofdkussen en matras, is men snel van deze kwalen af. De UV-sterilisator doodt de huisstofmijt die er dan alleen nog met de stofzuiger uitgezogen moet worden. Voortaan kan iedereen met deze allergie weer rustig en ongestoord slapen en is van neusverstopping, jeukende neus, tranende ogen en vaak niezen af. Goede Gezondheid begint met een Goede Hygiëne.

Uit de folder van KNO specialisten: Een matras bevat ongeveer 2 miljoen mijten en in een gram stof kunnen er tot 2000 mijten aanwezig zijn. Kinderen die gevoelig zijn voor mijten lopen vijfmaal meer risico op het ontwikkelen van astma. 18% van alle volwassenen en 4% van kleuters is allergisch voor huisstofmijt. Allergie aan mijten kan ook atopische dermatitis of atopisch eczeem veroorzaken.

CLEAN & GREEN UV-sterilisators

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen