Olympink haalt € 61.539,- op voor NKI-AVL Fonds

Op zondag 30 september j.l.  is door Team Olympink een cheque met het geweldige bedrag van €  61.539,- overhandigd aan Gabe Sonke voor het onderzoek naar genezende behandeling van uitgezaaide borstkanker.

Daarmee heeft deze bijzondere sponsoractie een waardige afsluiting gekregen. De op vrijdag 13 juli gestartte fietstocht van Groningen naar de Olympische Spelen in Londen, eindigde noodgedwongen in Calais met het plotseling overlijden van begeleider Gert Gardebroek.
Team Olympink bestond uit 40 deelnemers en 5 begeleiders, die met hun fietstocht zo veel mogelijk geld wilden ophalen voor het NKI-AVL Fonds. Dat deden de deelnemers met veel succes door verspreid over het hele land diverse acties te organiseren. Ook waren er veel sponsoren die spontaan hun actie hebben gesteund.

Londen is dan wel niet gehaald, maar ondanks het grote verlies is deze tocht voor alle deelnemers een herinnering voor het leven.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel studeer ik toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen