The Ballad of the Unbeatable hearts is een confronterend drama over zelfmoord

The Ballad of the Unbeatable hearts is een confronterend drama in rijm uitgevoerd door de getalenteerde acteur/schrijver Richard Fry. In dit stuk vertelt hij ons over jongelui die zelfmoord willen plegen. Dit onderwerp verdient steeds meer onze aandacht. In een land als Australië plegen jonge gays veertien keer meer zelfmoord dan in andere landen. Richard Fry heeft deze show met enorm succes in Amerika en Engeland op de planken gezet. Ook is de show enthousiast ontvangen in Adelaide, Australië.Al gaat The Ballad of the Unbeatable hearts over zelfmoord en de problemen van jongeren die uit de kast komen, het is beslist geen stuk dat alleen gericht is op homoseksuele bezoekers. Het belangrijkste is de kwaliteit van het leven en hoe anderen met homoseksualiteit omgaan .

Of ze je accepteren hoe je bent of je bekritiseren. Je eigen dromen waar maken, daar streeft ieder mens naar , op welke manier of met welke partner dan ook. Het publiek wordt zich ervan bewust hoe moeilijk, maar tevens hoe boeiend de strijd is van de wieg tot het graf.

Dagelijks horen we van duizenden gesneuvelde soldaten in diverse oorlogen , maar er wordt zelden of nooit op het nieuws melding gemaakt

van de huiselijke conflicten tussen ouders en kinderen die nog meer levens opeisen.
We geven aan goede doelen om slachtoffers van diverse rampen in andere werelddelen te helpen, maar het gaat ons niet makkelijk af als we geconfronteerd worden met problematische tieners en adolescenten, die jongens en meisjes die vanwege hun seksuele geaardheid op school gepest en mishandeld worden. Dit pesten gaat verder dan de schoolklas. Ook pesten op sociale media als Facebook en Twitter heeft kids aanleiding gegeven zichzelf van het leven te beroven.

We protesteren tegen de doodstraf voor homoseksuelen in landen als Iran en Oeganda , terwijl campagnes voor homo’s met zelfmoordneigingen
in eigen land veel te weinig steun krijgen.

Wat zou er gebeuren als we deze jongelui proberen te redden? Als we hun talenten en energie zouden beschermen?
Hoe zou het zijn als we ze een reden en een doel geven?
Wat kunnen we van gelovige extremisten leren?

Ze vinden kwetsbare jongeren die ze hersenspoelen om onschuldige mensen op te blazen.

Wat als iemand hun inspireert en helpt om goede daden te verrichten in deze wereld! Eén persoon heeft dit inderdaad gedaan. Hij heeft : the unbeatable hearts opgericht.

Kom kijken en ontdek hoe een groep jonge homosexuele mannen en vrouwen de wereld voor altijd verandert.

Persbericht van Paul Levy van de
Fringe Review
“Richard Fry komt met een nieuw , intens
mooi toneelstuk . “The Ballad of the
unbeatable hearts” is confronterend ,
gevoelig , hartverscheurend eerlijk ,
dramatisch en realistisch.; het ene
moment had ik de grootste lol, terwijl ik
even later tot tranen geroerd was. Fry is
niet alleen een eerste klas verhalen
verteller maar ook een overtuigende
charmante acteur: GEWELDIG.” (Hairline 14/08/11)

REVIEW; FRINGE GURU

“Dit toneelstuk is zo krachtig dat het iedereen aanspreekt. Richard Fry creëert een prachtige wereld voor een nieuwe generatie en terwijl hij dit doet, profileert hij zich als een vitale en bijzonder onderhoudende acteur.”(Fringe Guru – 07/08/11)

NEDERLAND NOVEMBER 2012 Zondag 25 november op 20:00 Galerie Pi – Oosterweg 18
Bergen NH

Woensdag 28 november op 20:30 Studio Burgwal – Burgwal 69 Haarlem

Vrijdag 30 november om 20u30 Ostadetheater
Van Ostadestraat 233 D, Amsterdam Boekingen: www.ostadetheater.nl Of bel 020 6795096

Prijs per ticket euro 22,50

Voor algemene informatie en reservering contact Xaviera Hollander Mail [email protected] Tel. 00 31 20 6733934

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen