Professioneel Patiëntencoach worden? Kom naar de introductiemiddag!

Stichting Tinkerbell Patientencoach, die onlangs de prijs voor het beste Patienteninitiatief won bij de Nationale Zorgjaarprijs, start in januari 2013 met een nieuwe opleiding van 7 dagen tot patientencoach.
Deze opleiding is bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in de zorg, of er ervaring mee hebben, en graag een bijdrage willen leveren aan verbetering van de positie van de patient in gesprek met zorgverleners. De opleiding is gericht op het werken als zelfstandig professional. Meer informatie over de opleiding is te vinden op de website: www.stichtingtinkerbell.nl.
Omdat het om een nieuwe opleiding gaat voor een nieuw beroep, verzorgt Stichting Tinkerbell een introductiemiddag. U maakt kennis met de trainers en de voorzitter van het bestuur. U maakt kennis met de trainers, u proeft de sfeer waarin de opleiding gegeven wordt en u kunt uw vragen stellen. Bovendien gaat u met nieuwe inspiratie naar huis.
De introductiemiddag vindt plaats op 15 november van 13.30 -16.30 bij de Droom van Zwolle, Koestraat 35 te Zwolle. Opgeven voor deze middag kan tot 10 november, door middel van het overmaken van 30,– op rekening 1.560.560.70 t.n.v. Stichting Tinkerbell Patientencoach, o.v.v. “introductiemiddag” en uw telefoonnummer.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen