Nog drie weken stemmen op genomineerden IZZ Mooi Mens Verkiezing

Array

Wie wordt Mooi Mens 2012
Stemmen op de twintig genomineerden van de IZZ Mooi Mens Verkiezing 2012 kan nog steeds tot en met vrijdag 26 oktober via www.izz.nl/mooimens. Anita Witzier maakt tijdens de finale-avond op woensdag 31 oktober in Studio 21 te Hilversum bekend wie er met de titel Mooi Mens 2012 naar huis gaat. De IZZ Mooi Mens Verkiezing zet jaarlijks de zorgmedewerkers in het zonnetje voor het mooie werk dat ze verrichten en wordt dit jaar voor de zesde keer georganiseerd door IZZ Zorgverzekeraar.

In totaal zijn dit jaar 474 zorgmedewerkers aangemeld door vrienden, familie of collega’s. De vakjury heeft zich gebogen over de aanmeldingen waaruit de 20 genomineerden zijn voortgekomen.

 

 

 

Mooi Mens Verkiezing

 

Vanaf 14 mei tot 6 juli 2012 konden mooie mensen worden aangemeld voor deze editie van de IZZ Mooi Mens Verkiezing. Vervolgens heeft een vakjury onder leiding van Lizelotte Smits, bestuurder collectief CNV Publieke Zaak, de aanmeldingen bekeken waaruit de genomineerden zijn voortgekomen. Rob van der Plank; lid van de Raad van Bestuur de Viersprong in Halsteren, Jose de Reus; redactielid Tijdschrift Voor Verzorging en Corine den Hollander; Mooi Mens 2011 maken ook deel uit van de jury. Dit jaar zal er naast de gebruikelijke vakjuryprijs ook een publieksprijs worden uitgereikt tijdens de finale-avond van de Mooi Mens Verkiezing. De publieksprijs gaat naar de mooi mens die de meeste stemmen heeft gekregen van het Nederlands publiek, de vakjuryprijs gaat naar de mooi mens met een initiatief dat een grote impact heeft op de zorg in Nederland.

 

 

 

Stemmen
Stemmen op de Mooi Mens 2012 kan tot en met 26 oktober via www.izz.nl/mooimens. Daar zijn alle pakkende verhalen over de Mooie Mensen terug te vinden. Volg de Mooi Mens Verkiezing ook via Twitter: twitter.com/IZZMooiMens, en Facebook: Facebook.com/MooiMensVerkiezing .

 

 

 

Over IZZ
IZZ is al 35 jaar dé zorgverzekeraar voor de zorgsector en heeft bijna 450.000 verzekerden. Als collectiviteit hebben werkgevers en werknemers in de zorg – via het bestuur van Stichting IZZ – gezamenlijk zeggenschap over de inhoud en prijs van de IZZ Zorgverzekering. De IZZ Zorgverzekering is afgestemd op de behoeften van zorgmedewerkers en houdt rekening met de specifieke gezondheidsrisico’s van het werken in de zorg. Ook is de IZZ Zorgverzekering als belangrijke arbeidsvoorwaarde verankerd in de voornaamste zorg-cao’s. De uitvoering van de IZZ Zorgverzekering wordt – in opdracht van Stichting IZZ – verzorgd door Coöperatie VGZ.

 

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen