Uitnodiging online voor zorg, zorg voor online

Array

Meer gemak en persoonlijke zorg voor clienten, kortere wachtlijsten, minder kosten… Steeds meer zorginstellingen zien en ervaren de voordelen van e-health. Ook de overheid, verzekeraars en clienten zelf dringen aan op meer online zorg. Minddistrict spreekt dagelijks veel bestuurders en behandelaren van zorginstellingen. Een vraag die wij vaak horen: Hoe implementeer je e-health succesvol?

Kom naar ons seminar op vrijdag 26 oktober

Met plezier nodig ik u daarom uit voor ons seminar Online voor zorg, zorg voor online op vrijdag 26 oktober van 13.00 uur tot 15.30 uur. Tijdens deze bijeenkomst maakt u kennis met onze effectieve aanpak om te zorgen voor meer online clienten. Want experimenteren met e-health is voorbij. Het is tijd voor resultaat. Onze inzet: binnen 1 jaar 50% van uw clienten online actief. Het is mogelijk met onze jarenlange ervaring en services. En met uw visie, durf en leiderschap. Bent u er klaar voor?

Zorg voor meer online zorg

  • Maak op het seminar kennis met het effectieve stappenplan. Een goede 1e stap is dat u iedere client een account geeft om beveiligd te communiceren met uw zorginstelling.
  • Doe tijdens het seminar de nodige inspiratie op. En wissel met aanwezige vakgenoten en ons van gedachten.
  • Na afloop van dit seminar weet u precies wat u te doen staat en hoe Minddistrict u hierbij stap voor stap ondersteunt.

Ik kijk bijzonder uit naar uw komst. Het seminar zal plaatsvinden in The Colour Kitchen te Amsterdam. Toegang is gratis bij aanmelding vooraf.

Graag tot 26 oktober!

Mark Willems

CEO Minddistrict

Recente artikelen