Julius Huisartsen Netwerkavond nieuwe stijl vindt plaats op 25 oktober

Array

Hoe ga ik om met cardiovasculair risicomanagement? Wat doen mijn collega-huisartsen aan onderzoek? Wat doen wij als huisartsen met vragen rond mammacarcinoom? Ik hoorde dat er in sommige praktijken gebruik wordt gemaakt van panelmanagement bij ouderen. Hoe gaat dat in zijn werk? Als huisarts en onderzoeker heb je ongetwijfeld te maken met tal van vragen binnen jouw vak waar je wel eens wat meer over zou willen weten.

Het Julius Huisartsen Netwerk (JHN) biedt hiervoor de mogelijkheid! Op 25 oktober wordt voor het eerst een Julius Huisartsen Netwerkavond nieuwe stijl gehouden. Dit is een avond waar huisartsen en onderzoekers, die op basis van HIS registratiegegevens op één of andere manier met elkaar samenwerken, elkaar kunnen ontmoeten en informatie kunnen uitwisselen over onder meer b ovenstaande onderwerpen. . De avond vindt plaats in Zeist (Broederplein 39) in de “Julius Academy”. Wil je naar deze gratis netwerkavond? Klik dan hier.

Guus Schrijvers

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen