‘Borstkanker…. en dan?’; themamiddag bij het Havenziekenhuis

Array

Het is weer oktober en dus is er veel aandacht voor borstkanker, ook bij het Havenziekenhuis. Op maandag 29 oktober organiseert dit ziekenhuis een bijeenkomst voor borstkankerpatienten met als thema ‘Borstkanker… en dan?’ Vanaf 13.00 uur is er een informatiemarkt met diverse stands en bezoekers kunnen ook deelnemen aan de bijzondere workshop ‘maak je eigen BH’.

Om 14.00 uur begint de bijeenkomst. Onderwerpen die aan bod komen zijn ‘MRI, toegevoegde waarde of overbehandelen in de follow up?’, ‘pathologisch onderzoek bij borstkanker’ en ‘omgaan met de controle bij borstkanker’.
Sprekers zijn drs. Lya van Die, radioloog bij het Havenziekenhuis, dr. C.H.M. van Deurzen, patholoog Erasmus MC, Margot Remie, psycholoog bij De Vruchtenburg en dr. Jet van Dam, chirurg bij het Havenziekenhuis. Opgeven kan via mail bij [email protected]

Bron: Havenziekenhuis

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen