Samenwerking De Kraamvogel en Prénatal

Array

Samen streven naar de beste start voor (aanstaande) ouders en hun kind
Grand opening van Pr̩natal Hearts in Amersfoort Рdonderdag 11 oktober 2012

De Kraamvogel, de grootste kraamzorgorganisatie van Nederland met kraamzorg aan 22.000 gezinnen per jaar, en Prénatal, de grootste winkelketen voor zwangere vrouwen en baby’s, slaan de handen ineen. Vanaf heden zijn beide organisaties een duurzame samenwerking met elkaar aangegaan. Samen streven zij naar de beste start voor jonge ouders en hun kind door informatie, advies, spreekuren en winkeldemonstraties in diverse Prénatal vestigingen en op internet.

Expertise voor (aanstaande) ouders
Door het aangaan van een exclusief partnership kunnen de twee marktleiders elkaar versterken. Beide partijen streven ernaar de beste start te realiseren voor (aanstaande) jonge ouders en hun kind. De Kraamvogel is expert op gebied van zwangerschap, geboorte en kraamtijd. Prénatal biedt het meest complete en betaalbare assortiment aan artikelen voor (aanstaande) jonge gezinnen. De combinatie van winkelaanbod en zorgdiensten maakt dat (aanstaande) ouders verzekerd zijn van heldere informatie, betrouwbaar advies en kwalitatief hoogstaande producten. Zowel in de winkels op meerdere locaties in Nederland als via internet. Naast het delen van kennis, ervaring en informatie zijn er op termijn ook plannen voor het gezamenlijk ontwikkelen van nieuwe producten en diensten. De samenwerking van een landelijke winkelketen en zorgorganisatie is uniek en biedt beide partners vele mogelijkheden voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Dienstencarrousel in Amersfoort
Een eerste stap in de samenwerking is de aanwezigheid van De Kraamvogel in de het unieke gebouw van Prénatal in Amersfoort. Het Prénatal Hearts gebouw wordt op 11 oktober officieel geopend. In de ruimte van De Kraamvogel op de entresol kunnen bezoekers terecht voor informatie, advies en een ‘carrousel’ van uiteenlopende diensten. Als onderdeel hiervan houdt verloskundigenpraktijk De Kei uit Amersfoort op gezette tijden spreekuur in deze ruimte. De Kraamvogel zal in de week van 1 oktober ook winkeldemonstraties houden in verschillende andere vestigingen van Prénatal.

Duurzame samenwerking
Prénatal en De Kraamvogel gaan als partners vol vertrouwen de toekomst in. Gezamenlijk kunnen zij alles wat nodig is bij zwangerschap, bevalling en kraamtijd op een hoogwaardige wijze aanbieden en garanderen. Meer informatie over de gedetailleerde invulling van de samenwerking, waaronder bijvoorbeeld toekomstige productontwikkelingen, kunt u komende maanden tegemoet zien. We houden u vanzelfsprekend intensief op de hoogte!

Info: www.dekraamvogel.nl
http://nl-nl.facebook.com/DeKraamvogel

Bron: AN P Perssupport

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen