Waarmee kan de KNMG jou als basisarts helpen?

Array

Inhoud van de brief van de KNMG aan basisartsen
Als basisarts zit je in een spannende carriereperiode; je maakt belangrijke keuzes voor de rest van je carriere. De KNMG wil je graag ondersteunen bij het maken van de juiste keuze door het aanbieden van het basiclidmaatschap. Vraag is alleen of je daar behoefte aan hebt? Op welke manier kan de KNMG jou helpen en hoeveel wil jij betalen voor een dergelijk lidmaatschap? Wat wil je dat er in zo’n lidmaatschap allemaal zit?

Om op deze vragen een antwoord te krijgen, willen we je uitnodigen voor een korte bijeenkomst op dinsdag 6 november a.s. van 19:00u tot 20:30u in de Domus Medica te Utrecht. Natuurlijk zorgen wij voor broodjes.

Meld je snel voor deze bijeenkomst bij [email protected] en laat je mening horen op 6 november a.s.. Voor alle deelnemers aan deze avond hebben we ook nog een attentie.

startdatum 06 november 2012
einddatum 06 november 2012
tijd 19.00 – 20.30 uur
locatie Domus Medica, Utrecht

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen