Apothekers en medisch personeel opgelet: Vuurwapengevaarlijke diabetespatient staat komt op de Nationale Opsporingslijst

De 29-jarige James Staurvik uit Ierland komt op de Nationale Opsporingslijst.
James Staurvik is een Ier die op 3 juni 1983 in Dublin werd geboren. Hij blijkt in Ierland voortvluchtig en gezocht te worden omdat hij 3 gewapende overvallen heeft gepleegd. Staurvik wordt in Nederland verdacht van moord c.q. doodslag en daarom is er nu besloten om hem op de Nationale Opsporingslijst te plaatsen. Omdat hij suikerpatient is moet hij op gezette tijden aan insuline zien te komen. Als u een medisch beroep heeft of insuline verstrekt kan u daarom misschien wel eens contact met hem hebben gehad. Verder staat hij erom bekend geregeld auto’s te huren.
James Staurvik maakt in ieder geval ook gebruik maakt van de valse namen Jessie en Niall James Byrne. Hij is nu 29 jaar en hij is opvallend klein, maar zo’n 1.55 a 1.65m lang. Hij is nogal iel gebouwd en heeft donker haar. Zeker is dat hij tussen 2008 en 2011 sowieso in Amstelveen, Amsterdam, Vinkeveen en Almere heeft verbleven en een postbus in Uithoorn had. Hij is hoogstwaarschijnlijk vuurwapengevaarlijk.

De Nationale Opsporingslijst is de lijst met verdachten en veroordeelden van ernstige strafbare feiten aan wie politie en justitie de hoogste prioriteit geven.

– Wie weet waar de nu 29-jarige verdachte James Staurvik is of heeft hem ergens gezien?

Reacties 
KLPD: 0800-6070 (gratis)
Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 (gratis)
Criminele Inlichtingen Eenheid: 079- 345 8 999

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen