Apothekers en medisch personeel opgelet: Vuurwapengevaarlijke diabetespatient staat komt op de Nationale Opsporingslijst

0
487
De 29-jarige James Staurvik uit Ierland komt op de Nationale Opsporingslijst.
James Staurvik is een Ier die op 3 juni 1983 in Dublin werd geboren. Hij blijkt in Ierland voortvluchtig en gezocht te worden omdat hij 3 gewapende overvallen heeft gepleegd. Staurvik wordt in Nederland verdacht van moord c.q. doodslag en daarom is er nu besloten om hem op de Nationale Opsporingslijst te plaatsen. Omdat hij suikerpatient is moet hij op gezette tijden aan insuline zien te komen. Als u een medisch beroep heeft of insuline verstrekt kan u daarom misschien wel eens contact met hem hebben gehad. Verder staat hij erom bekend geregeld auto’s te huren.
James Staurvik maakt in ieder geval ook gebruik maakt van de valse namen Jessie en Niall James Byrne. Hij is nu 29 jaar en hij is opvallend klein, maar zo’n 1.55 a 1.65m lang. Hij is nogal iel gebouwd en heeft donker haar. Zeker is dat hij tussen 2008 en 2011 sowieso in Amstelveen, Amsterdam, Vinkeveen en Almere heeft verbleven en een postbus in Uithoorn had. Hij is hoogstwaarschijnlijk vuurwapengevaarlijk.

De Nationale Opsporingslijst is de lijst met verdachten en veroordeelden van ernstige strafbare feiten aan wie politie en justitie de hoogste prioriteit geven.

– Wie weet waar de nu 29-jarige verdachte James Staurvik is of heeft hem ergens gezien?

Reacties 
KLPD: 0800-6070 (gratis)
Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 (gratis)
Criminele Inlichtingen Eenheid: 079- 345 8 999