Studiedag over mentale fitheid van werknemers

Array

Op maandag 26 november organiseert het Trimbos-instituut een studiedag over mentale fitheid van werknemers: van preventie tot reïntegratie. Hoe hou je werknemers mentaal fit? Hoe voorkom je uitval en hoe begeleid je mensen met psychische klachten terug naar werk? De studiedag wil antwoord geven op al deze vragen.

De dag vindt plaats in het kader van de ‘Week van de Mentale Gezondheid’ van 26 tot en met 30 november van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Investeren
Op deze dag wordt duidelijk waarom het loont om te investeren in het mentaal vermogen van werknemers en hoe deze investering zich terugverdient door middel van hogere productiviteit en grotere betrokkenheid van de werknemers. Tegelijkertijd krijgen de deelnemers handvatten aangereikt om langdurige uitval van werknemers als gevolg van psychische problematiek te voorkomen en werknemers met psychische klachten weer naar werk te begeleiden.

De dag is bedoeld voor HR-professionals, P&O functionarissen, arbo artsen, arbo diensten, bedrijfsartsen, vertegenwoordigers van bedrijven en organisaties, werkgeversorganisaties en vakbonden, vakpers en overige geïnteresseerden.

Datum: maandag 26 november  (09.00 uur – 14.00 uur)
Plaats: Trimbos-instituut, Da Costakade 45, Utrecht
Kosten: € 75,-  (inclusief lunch)

Lees in de folder meer informatie over het programma.

Inhoudelijke informatie: Peter van Splunteren [email protected]
Opgeven voor deze dag bij Nelleke van Zon  [email protected]

Bron: Trimbos Instituut

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen