Weer dermatoloog weg bij ADRZ, Dermateam wil ook naar Goes

Array

Dokter Galimont stapt over naar DermaTeam Middelburg
Dermatologe Annemie Galimont, verbonden aan het Admiraal de Ruyter Ziekenhuis (AdRZ) in Vlissingen, sluit zich per 1 januari 2013 aan bij dermaTeam BV, het zelfstandig behandelcentrum voor dermatologie in Middelburg. Eerder vertrok dermatoloog Habets ook al naar DermaTeam Middelburg. Hij was samen met dermatologen van het Lievensberg ziekenhuis in Bergen op Zoom betrokken bij de opzet van de polikliniek, die inmiddels op volle toeren draait en een stijgend aantal patienten ziet.

Met het vertrek van Galimont blijft er nog weinig over van de afdeling dermatologie in Vlissingen. Toen Habets vertrok liet het AdRZ nog weten dat het volledig medisch pakket vanuit drie locaties behouden zou blijven. In Goes, Vlissingen en Zierikzee.

DermaTeam onderzoekt momenteel de mogelijkheid om per 1 januari in Goes een (buiten)polikliniek voor dermatologie te openen. Het team wil via deze poli aan met name patienten uit Zuid-Beveland dermatologische zorg dichter bij huis kunnen aanbieden. Zie ook volgend bericht.

Bron:  PZC

 

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen