Radboud Oncologie Fonds van start

Door de krachten te bundelen willen het UMC St Radboud en KWF Kankerbestrijding meer mensen in Oost- Nederland betrekken bij de strijd tegen kanker en meer geld inzamelen. Alle opbrengsten komen ten goede aan innovatie in onderzoek, patientenzorg en onderwijs op het gebied van oncologie, binnen en door het UMC St Radboud.

De komende maanden begint het nieuwe fonds met het werven van donateurs. In eerste instantie worden donateurs gezocht die een binding hebben met het werk van de artsen en wetenschappers van het UMC St Radboud: patienten, hun familieleden, vrienden en nabestaanden, maar ook medewerkers en zakelijke relaties. Zij krijgen op deze manier de gelegenheid nog meer betrokken te zijn bij de strijd tegen kanker in hun eigen regio.

Via www.umcn.nl/oncologiefonds kunnen mensen hun interesse kenbaar maken om donateur te worden of op een andere manier het nieuwe fonds te steunen.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen