Workshop autisme in ’t Gooi

Array

Sportservice Noord-Holland organiseert op donderdag 15 november 2012 een speciale workshop met het thema “Sporten met Autisme”. De workshop is gericht op trainers en begeleiders van sportverenigingen waar mensen met autisme sporten in de regio `t Gooi. De avond is bedoeld om de kwaliteit van de sportbegeleiding te optimaliseren.

Judith Meeuwissen, trainer en medeontwikkelaar van het handboek “Bewegen met kinderen met Autisme’, zal deze avond begeleiden. Zij zal tips geven hoe om te gaan met `bijzondere mensen’ om als trainer/begeleider het beweegplezier te bevorderen.

De avond zal beginnen met een theoriegedeelte, vervolgens zullen enkele casussen besproken worden die door de deelnemers zelf ingebracht (kunnen) worden. Daarna gaan alle deelnemers de gymzaal in en zullen er veel praktische zaken en tips aan bod komen.

De workshop wordt gehouden op donderdag 15 november 2012 op RC De Trappenberg, Crailoseweg 116 in Huizen De avond start om 19.30 uur en het programma eindigt rond 21.30 uur. Deelname is gratis voor verenigingen die uit de gemeenten komen die deelnemen aan het Samenwerkingsverband Aangepast Sporten in ’t Gooi (Blaricum, Bussum, Eemnes, Hilversum, Huizen, Laren, Muiden, Naarden, Wijdemeren). Van overige verenigingen wordt een bijdrage van EUR15,- gevraagd.

Er kunnen maximaal 25 mensen deelnemen, deelname is op volgorde van inschrijving met een maximum van 2 personen per vereniging.

Heeft u interesse om deze avond bij te wonen? Geeft u zich dan zo snel mogelijk op bij de regiomedewerker aangepast sporten van Sportservice `t Gooi onder vermelding van:

1. Vereniging + gemeente
2. Voornaam en achternaam deelnemer(s)
3. Functie van de deelnemers binnen de vereniging
4. Aantal sporters met autisme

Voor opgave en meer informatie kunt u contact opnemen met de regiomedewerker aangepast sporten van Sportservice `t Gooi Gieneke Zandbergen tel:             (035) 6921623      .

bron: Aangepast Sporten in N-Holland

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen