Trudy Prins per 1 december 2012 nieuwe bestuurder verzorgings- en verpleeghuis Beth Shalom

Array

Per 1 december wordt Trudy Prins de nieuwe bestuurder van Beth Shalom. Zij volgt Jeroen Collette op, sinds augustus 2011 interim-bestuurder van Beth Shalom. Tot medio januari 2013 vormen zij samen de Raad van Bestuur om een goede overdracht te realiseren. Beth Shalom is bezig met een reorganisatie waarbij 15% van de formatie wordt ingekrompen.

Trudy Prins heeft meer dan 25 jaar ervaring als bestuurder, toezichthouder en commissaris in de publieke sector. Momenteel is zij bestuurder van Dennenheuvel in Hilversum, een organisatie voor somatische en geriatrische revalidatiezorg. Daarvoor was zij ondermeer bestuurder van COGIS, een kennisinstituut op het gebied van oorlog, vervolging en geweld, directeur van brancheorganisatie GGD Nederland en directeur van STIVORO.

Ella Wijnschenk – Oesterman, voorzitter van de Raad van Toezicht: “Wij zijn blij met de komst van Trudy Prins, zij is een zeer ervaren bestuurder. Zij zal verder werken aan het behoud van de kwaliteit van zorg, het herstel van de financien, de personele reorganisatie, de strategische herorientatie en de uitvoering daarvan”.

Stichting  Beth Shalom heeft twee locaties: in Amsterdam voor verzorging, somatische verpleging en aanleunwoningen en in Amstelveen voor psychogeriatrie. Er wonen in totaal 230 clienten en 80 bewoners in de aanleunwoningen.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen