Veilig water met poep drinken? Het kan!

Array

Volgens het Time Magazine (USA) is de LifeStraw® persoonlijke waterfilter “de beste Innovatie in 2005”. Het product stelt gebruikers in staat om veilig water te drinken uit vervuilde waterbronnen. De LifeStraw® is een bijzondere uitvinding. Bedenk hoe gelukkig we ons mogen prijzen dat er schoon en veilig drinkwater uit onze kranen stroomt! De LifeStraw® is ideaal voor tijdens noodsituaties, zoals bij stroomstoringen of overstromingen wanneer u thuis geen schoon drinkwater meer uit de kraan krijgt. De LifeStraw® is een bijzondere uitvinding. Het laat ons stilstaan bij het voorrecht van schoon drinkwater.

  • Verwijdert 99.99999% bacterien uit het water (>LOG 7 reductie)
  • Verwijdert 99.9% protozoaire parasieten uit het water (>LOG 3 reductie)
  • Reduceert troebel water en filtert deeltjes tot 0.2 micron
  • Ultralicht, weegt slechts 49 gram!
  • Bevat geen chemicalien, geen batterijen en heeft geen bewegende delen
  • Zeer hoge drinkcapaciteit
  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Zeer duurzaam, innovatief en effectief
  • Sinds 2005 getest en wordt wereldwijd gebruikt in zware omstandigheden
  • Filtert 1000 liter water
  • Internationaal erkend en veelvuldig bekroond

Zie onderstaand filmpje, hier laat iemand zien hoe je met de LifeStraw® zelfs kunt poep drinken en toch schoon drinkwater.


Hoe het werkt?
De LifeStraw® is een buis met ingebouwde filters die ervoor zorgt dat vervuild water wordt omgezet in schoon drinkwater! Door de buis in vuil water te steken en vervolgens aan de LifeStraw® te zuigen, drinkt u meteen gezuiverd water.

Hoe dat kan?
De LifeStraw® bevat verschillende ingenieuze filters die de micro-organisamen uit het vuile water zeven en vrijwel alle bacterien tegenhouden. De capaciteit van de LifeStraw® is minimaal 1000 liter. Daarna raken de filters verzadigd en zal het product automatisch blokkeren. Daarmee is er geen risico dat men onvoldoende gezuiverd water tot zich neemt.

Voor wie en wanneer
De LifeStraw® hoort daarom thuis in de bagage van iedere reiziger en is ideaal voor op reis of in noodsituaties, wanneer er geen flessen water beschikbaar zijn.

Op dit moment is de LifeStraw® één van de meest geavanceerde persoonlijke waterfilters ter wereld. De LifeStraw® voldoent aan de strenge normen voor waterfiltratie van de EPA-richtlijnen voor Escherichia coli en Cryptosporidium oöcysten.Sinds 2005 wordt de LifeStraw® ingezet in ontwikkelingslanden in het kader van de Verenigde Naties ’Millennium Development’ doelstellingen voor schoon drinkwater.

Saatchi & Saatchi Award voor de LifeStraw®
In februari 2008 werd de LifeStraw® bekroond met de Saatchi & Saatchi Award voor World Changing Ideas in New York. De LifeStraw® is niet alleen levensreddend voor mensen in ontwikkelingslanden, maar het kan ook gebruikt worden in gebieden waar overstroming of andere natuurrampen het drinkwater vervuild hebben.

De LifeStraw® is ideaal voor vakantiegangers, kampeerders, wandelaars en outdoormensen, zodat u water kunt drinken uit beekjes, rivieren en meren als u niet zeker bent van de waterkwaliteit. Omdat de LifeStraw® zeer licht van gewicht en compact is, is het zeer geschikt voor reizigers naar verre landen waar het lokale kraanwater niet betrouwbaar genoeg is.

Meer informatie over LifeStraw  Particulieren kunnen de LifeStraw® kopen in alle ANWB, JoHo support center, Noodzaken en PERRY SPORT winkels. Voor meer informatie kijk op www.Life-Straw.nl.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen