Zorginstellingen Gelderland-Midden staan nu op De Witte Kaart

Array

De witte kaart beschikbaar
Eindelijk kunnen wij u de resultaten van het project De Witte Kaart laten zien! Dit heeft enige vertraging opgelopen door aantal technische problemen, maar de Witte Kaart Gallery is Online!

De Witte Kaart Gallery, wat ziet u?
In de Gallery worden verschillende kaarten weergegeven. Deze kaarten geven ieder een eigen resultaat van het project weer, dit staat in de Gallery aangegeven. De gegevens in de Witte Kaart zijn niet 100%. Het kan dus voorkomen dat u instellingen mist of dat gegevens niet correct zijn. In de Gallery vindt u ook een terugmeldfaciliteit waarin u nieuwe gegevens kunt toevoegen en daardoor kunt terug melden als gegevens niet correct zijn of missen.

Nieuwsgierig geworden? Klik hier om nu naar de Witte Kaart Gallery te gaan

Zie het origineel.

Wat houdt het project in?
In januari 2012 is binnen Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden het project De Witte Kaart gestart. ‘Wit’ staat voor de geneeskundige kolom en ‘Kaart’ voor het in kaart brengen van verschillende gegevens rondom zorginstellingen.

Binnen het project De Witte Kaart koppelen we gegevens van zorginstellingen uit het stelsel van basisregistraties aan elkaar en vullen deze aan met sectorale gegevens. Dit zijn gegevens die de GHOR of OOV sector verzameld ten behoeve van de processen in de rampenbestrijding. De informatie die hieruit voortkomt gebruiken we vervolgens voor verschillende applicaties van het crisismanagementsysteem.

Het project wordt mede mogelijk gemaakt door ondersteuning en middelen vanuit de stuurgroep Werkend Stelsel van de programmaraad Stelsel van Basisregistraties.

Zie het origineel.

Bron: Nieuwsbank.nl

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen