Kies de juiste zorgverzekering

Array

Binnenkort ontvangt u de zorgpolis voor 2013 van uw huidige zorgverzekeraar. Hét moment om te kijken of uw zorgpolis nog past bij uw persoonlijke situatie. Voor mensen met reuma is de keuze niet altijd eenvoudig en daarom helpt het Reumafonds u op weg met een aantal tips. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om op tijd te beginnen met vergelijken.

“Kies de juiste zorgverzekering”
Overstappen naar een andere zorgverzekeraar kan één keer per jaar. U heeft tot en met 31 december 2012 de tijd om uw huidige verzekering op te zeggen en tot en met 31 januari 2013 om u aan te melden bij een nieuwe zorgverzekeraar.

Maar waar moet u op letten als u een reumatische aandoening heeft? En wordt u altijd geaccepteerd bij een nieuwe verzekeraar?

Zeven vragen
Aan de hand van 7 belangrijke vragen geeft het Reumafonds u tips bij het kiezen van een zorgverzekering die bij u past. We doen geen uitspraken over individuele verzekeraars, maar geven tips bij het kiezen.

Bron: Nieuwsbank.nl

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen