Delta en Bavo Europoort sluiten zich aan bij de site ‘Durf jij met mij?’

Voor psychiatrische clienten is het leggen van contacten vaak moeilijk. Daarom heeft de Haagse ggz-instelling Parnassia de website www.durfjijmetmij.nl opgezet. Vanaf 1 november kunnen nu ook clienten van Delta Psychiatrisch Centrum en Bavo Europoort zich aanmelden voor deze contact- en ontmoetingssite.

Het doel van de site durfjijmetmij.nl is psychiatrische clienten, die ingeschreven zijn bij Parnassia en hun samenwerkingspartners zoals Delta Psychiatrisch Centrum, Bavo Europoort, Stichting Anton Constandse en Dijk en Duin, autonomie te geven bij het zoeken naar vrienden, een date of relatie om zo hen een steuntje in de rug  te geven bij het leggen van contacten.

Binnen de site zijn de profielen van de leden alleen zichtbaar en bereikbaar voor andere leden. Dit zorgt voor een veilige omgeving. Het streven is om in de toekomst nog meer ggz-instellingen te laten aansluiten, zodat er nog meer inschrijvingen volgen en de kans op een goede match voor leden wordt vergroot.

Zelf op zoek
De site biedt twee mogelijkheden: vriendschappen en relaties zoeken. Het is nadrukkelijk geen relatiesite waarin wordt bemiddeld. Clienten gaan zelf op zoek naar iemand, met bijvoorbeeld dezelfde interesses of door te zoeken naar een profiel dat aanspreekt. Contact leggen met de ander kan door een berichtje of knipoog te sturen of te chatten. Daarnaast brengt de evenementenkalender de actuele festiviteiten in kaart in de regio. Dus samen iets ondernemen wordt dan wel erg leuk en spannend!

Gratis inschrijven
Inschrijven voor de site is gratis. Bij aanmelding wordt gecontroleerd of iemand client is van de desbetreffende instellingen. Vervolgens krijgt de client een login en kan er een profiel worden aangemaakt.

 

Contactgegevens:

Delta Psychiatrisch Centrum

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen