Ansell TouchNTuff® haalt langere doorbraaktijden in vergelijking met concurrenten

Array

Ansell TouchNTuff®haalt langere doorbraaktijden in vergelijking met concurrenten, volgens onderzoek door Centexbel
Ansell Ltd., een wereldleider in beschermingsoplossingen, kondigde aan dat zijn reeks TouchNTuff® nitrilhandschoenen langere chemische permeatiedoorbraaktijden haalt* in vergelijking met concurrenten. Dit blijkt uit onafhankelijk onderzoek door Centexbel**.  De resultaten bevestigen de positie van de TouchNTuff® handschoenen als onbetwiste marktleiders: geen andere nitrilhandschoenen voor eenmalig gebruik bieden langer weerstand tegen zoveel verschillende industriele chemicalien of beschermen beter.

De TouchNTuff® reeks is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: de 92-600 en de 92-605. Ze werd ontwikkeld voor de bescherming van personen die in hun werkomgeving blootstaan aan het risico op spatten van schadelijke chemicalien. De reeks maakt gebruik van een specifieke nitrilsamenstelling van Ansell die uitzonderlijk zacht aanvoelt en meer beweeglijkheid biedt om complexe producten te hanteren, met een uitstekende greep op droge voorwerpen (bijv. op glas).

 

Isabel Meurisse, Category Manager TouchNTuff® EMEA, verklaarde: “De Ansell TouchNTuff® handschoenenreeks bestaat dit jaar 20 jaar. Dit is een passende mijlpaal voor een niet meer weg te denken reeks die tot een synoniem voor kwaliteit is uitgegroeid. Wij zijn er trots op dat wij consistent processen toepassen en kwaliteitsniveaus hanteren die de normen in de sector overstijgen. De TouchNTuff® reeks steunt op toonaangevende technologieen en een baanbrekend ontwerp van Ansell. Het onafhankelijke onderzoek door Centexbel bevestigt in hoge mate de superioriteit van deze technologieen. Het resultaat is een handschoenenreeks die comfort, duurzaamheid en bescherming van het hoogste niveau garandeert.”

 

Uit het onderzoek door Centexbel, het onafhankelijke collectieve onderzoekscentrum van de textielsector,  blijkt dat de reeks TouchNTuff® nitrilhandschoenen consistent aanzienlijk langere doorbraaktijden haalt dan concurrerende handschoenen bij het gebruik van gangbare laboratoriumchemicalien als isopropanol en xyleen.

 

Referentie 92-600 van de handschoen is 240 mm lang, met een gerolde boord en een glad greepoppervlak. Dankzij de specifieke nitrilsamenstelling van Ansell heeft deze referentie unieke eigenschappen inzake chemische permeabiliteit en duurzaamheid. Verkrijgbaar in dozen van 100 stuks.

 

Referentie 92-605 van de handschoen is 300 mm lang en heeft vingertoppen met relief. De nieuwe lange manchet beschermt beter en sluit vaster aan rond kleding,  zodat deze handschoen ideaal is voor farmaceutische laboratoria. Verkrijgbaar in dozen van 100 stuks.

 

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen