SNS Bank neemt zorgverzekering op in haar assortiment

Array

Vanaf nu biedt SNS Bank haar klanten ook een zorgverzekering aan. De bank wil hiermee ook op zorggebied klanten helpen hun budget in de hand te houden. SNS Bank zal de Zorg-op-maatpolis van CZ aanbieden met een collectiviteitskorting van 8 % op de basisverzekering. De bank biedt verder drie aanvullende verzekeringen: Gezin Goed, Gezin Beter en Gezin Best. Met deze korting komt de basispremie uit op 97,15 euro per maand. Op de aanvullende verzekeringen krijgen klanten van SNS Bank 10% korting.

Met de introductie van de Zorg-op-maatpolis breidt SNS Bank haar verzekeringsassortiment verder uit. Ton Timmerman, directeur Advies SNS Bank: “Bij een zorgverzekering kijken consumenten, naast de dekking, heel bewust naar de kosten. Kijk naar de hevigheid van de discussie over de toekomstige zorgpremie. SNS Bank wil haar klanten helpen ook op dit gebied hun uitgaven in de hand te houden en doet dat met een basiszorgverzekering en verschillende aanvullende verzekeringen tegen een goede premie. Dat biedt onze klanten de mogelijkheid om te kiezen voor een op maat gesneden dekking. En er zo voor te zorgen dat alles goed is geregeld mocht hen of een van hun dierbaren iets overkomen.”

De aanvullende verzekeringen hebben specifieke vergoedingen voor klanten van SNS Bank. Bijvoorbeeld extra kraamzorg, fysiotherapie en orthodontie tot 18 jaar. Klanten die kiezen voor de Zorg-op-maatpolis worden klant bij CZ, maken gebruik van de service van CZ en declareren ook rechtstreeks bij CZ.
Over SNS Bank
SNS Bank wil de beste aanbieder van eenvoudige financiele producten en diensten zijn. Zij doet dit met een overzichtelijk aanbod van producten en diensten voor particulieren en het midden- en kleinbedrijf. Met toegankelijke dienstverlening, hulp en aandacht staat SNS Bank al bijna 200 jaar op een menselijke manier dicht bij haar klanten. Op die manier wil SNS Bank voor haar klanten een belangrijke rol spelen op het gebied van betalen, sparen en beleggen, hypotheken en verzekeringen. SNS Bank maakt deel uit van het beursgenoteerde SNS REAAL. Het hoofdkantoor staat in Utrecht. Voor meer informatie: www.snsbank.nl 

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen