Open dag plastische chirurgie

Array

Op vrijdag 23 november is de landelijke Dag van de Plastische Chirurgie. Ook de afdeling Plastische Chirurgie van het azM/ Maastricht UMC+ houdt dan een open dag.

Tijdens die open dag kunt u kennismaken met de vele facetten van het vakgebied plastische chirurgie, zoals:

  • handchirurgie
  • helmtherapie
  • hoofd/hals-chirurgie
  • schisis
  • reconstructies
  • littekenbehandelingen

Wat kunt u verwachten?
Er zijn themakamers waar u onder meer kunt zien hoe hechtingen worden aangebracht tijdens een doorlopende workshop. Er zijn lezingen over littekenbehandeling, over helmtherapie. Prof. dr. René van der Hulst, hoofd van de afdeling en sinds kort voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie, geeft een lezing over borstreconstructies.

Wanneer en waar?
De open dag vindt plaats op een polikliniek Plastische Chirurgie op niveau 1. U bent welkom tussen 13.00 en 16.00 uur. Kijk voor meer informtie over de landelijke dag van de Plastische Chirurgie op de site: www.dagvandeplastischechirurgie.nl.

Informatie Maastricht UMC+
Voor meer informatie over het Maastricht Universitair Medisch Centrum+ (Maastricht UMC+): www.mumc.nl, www.mumc.tv en de Health Foundation Limburg.

Bron: AzM

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen