Bespaar met het lidmaatschap op uw zorgverzekering

Leden van Leef3.nu, de ledenservice van Beweging 3.0 kunnen ruim EUR 100,- per persoon besparen op de zorgverzekering. Dankzij de samenwerking met SUCSEZ, een transparante en onafhankelijke assurantieadviseur, kunnen wij u op maar liefst 8 zorgverzekeringen een collectiviteitskorting aanbieden.

Deze kortingen kunnen oplopen tot maar liefst 9% korting op de basisverzekering en tot 12% korting op de aanvullende verzekering. Het voordeel geldt ook voor uw partner en eventueel inwonende kinderen.

Wilt u ook weten of uw huidige verzekering ook volgend jaar nog de beste is en of u kunt besparen? Ga snel naar de vergelijkingssite, waar u uw huidige verzekering kunt vergelijken met de 8 zorgverzekeraars waarmee Leef3.nu afspraken heeft gemaakt.

In november en december kunt u, op locaties van Beweging 3.0, alle vragen die hebt over zorgverzekeringen stellen aan een assurantieadviseur van SUCSEZ. Het gesprek duurt ongeveer 20 min, is geheel vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden. Voor meer informatie over de spreekuren kuntu contact opnemen met Leef3.nu, de ledenservice van Beweging 3.0 op             (033) 469 20 20      .

bron: Beweging 3.0

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen