Sfeervol winterevenement op de Zorgboulevard Rotterdam 18 en 19 december 2012

Array

Na het succesvolle winterevenement van vorig jaar wordt de Zorgboulevard in Rotterdam op 18 en 19 december 2012 weer omgetoverd tot een winterboulevard met dit jaar als thema Kerst.

Op de Zorgboulevard vindt u veel verschillende zorginstellingen. Onder andere het Maasstad Ziekenhuis, Delta Psychiatrisch Centrum, het Aafje Zorghotel, het GeboorteHotel, Huisartsenpost Rotterdam Rijnmond, maar ook het Roparun Centrum en winkels zoals de Spar, Pearl en Wittepoel. Daarmee vormt de Zorgboulevard  een uniek concept in Nederland zowel qua schaal als aanbod.

Op 18 en 19 december zijn er verschillende activiteiten voor jong en oud; kraampjes waarin de winkeliers u laten kennismaken met hun aanbod en kraampjes waar u zelf actief iets kunt doen zoals gratis op de foto met een kerstengel, u kunt kaarsjes branden, een gelukwens doen of een wenshart maken. Speciaal voor kinderen zijn er, gedurende de gehele dag, gratis workshops Kerstversiering knutselen. Voor thuis of om te hangen in de etalages op de Zorgboulevard.
Er wordt ook aandacht besteed aan een goed doel. Dit jaar Stichting Kledingbank Rotterdam Zuid. Tijdens het winterevenement zijn zij op de Zorgboulevard aanwezig om (kinder)kleding in te zamelen.

Alle activiteiten vinden plaats in een gezellige kerstambiance met een mooie kerstboom, kerstmuziek, optredens van een koor en de aanwezigheid van een oliebollenkraam.

Het winterevenement is op 18 en 19 december van 10.00 tot 17.00 uur en vindt plaats op de Zorgboulevard aan de Maasstadweg te Rotterdam. De Zorgboulevard is toegankelijk voor iedereen, dus kom gezellig even kijken deze dagen!

Wilt u meer weten over de Zorgboulevard? Kijk dan op www.opdezorgboulevard.nl.

 

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen