100ste Reuma Uitgedaagd!

Array

De cursus Reuma Uitgedaagd! is een succes. De cursus zelfmanagement voor en door mensen met reuma is onlangs voor de 100ste keer gegeven. Meer grip krijgen op je leven met reuma is het doel. Iedereen die 18 jaar of ouder is en een vorm van reuma heeft, kan zich opgeven.

Lodewijk Ridderbos feliciteert deelnemers aan de 100e cursus Reuma Uitgedaagd!Reuma Uitgedaagd! bestaat uit 6 wekelijkse bijeenkomsten. De cursusleiders zijn speciaal opgeleid en hebben zelf ook een vorm van reuma. Aan de hand van de zaken waar u in uw eigen leven tegenaan loopt, leert u steeds meer de regie over uw eigen leven weer terug te krijgen. Zo kunt u leren beter te communiceren met uw omgeving en zorgverleners, beter om te gaan met pijn en vermoeidheid of beter te ontspannen.

Opgeven
Het Reumafonds ondersteunt de cursus Reuma Uitgedaagd! Er zijn kosten aan de cursus verbonden. Meestal krijgt u die (deels) vergoed van uw zorgverzekeraar. Ook u kunt zich bij het Reumafonds aanmelden voor Reuma Uitgedaagd! Het cursusaanbod voor 2013 wordt bepaald aan de hand van de aanmeldingen.

Neem contact op met het Reumafonds via telefoonnummer 020 589 64 64. U kunt ook een e-mail sturen naar [email protected], onder vermelding van ReumaUitgedaagd!

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen