CZdirect beste keuze voor zorgverzekering 2013

Array

Bezoekers van onafhankelijke vergelijker Verzekeringssite.nl vinden CZdirect de beste keuze voor de zorgverzekering van 2013. CZdirect is de meest gekozen zorgverzekeraar op Verzekeringssite.nl en wint daarom de Gouden Verzekeringssite.nl Award voor Beste Keuze Zorgverzekering 2013. De winnaar van vorig jaar, De Friesland, ontvangt de Zilveren Award. Bewuzt staat op een derde plek, die wordt beloond met een Bronzen Award. Maar dat is niet de enige prijs die Bewuzt in de wacht sleept. Deze nieuwe zorgverzekering van VGZ kreeg namelijk ook de Verzekeringssite.nl Award voor Beste Nieuwkomer.

De Gouden Verzekeringssite.nl Award voor Beste Keuze Zorgverzekering is een publieksprijs. Erik Hordijk, directeur van Verzekeringssite.nl: “Bij het vergelijken van zorgverzekeringen kijken consumenten kritisch naar de premie, de dekking en de kwaliteit van de dienstverlening van een zorgverzekeraar. Ze zoeken de zorgverzekering die het beste bij hun zorgbehoefte past.  Voor meer dan 33% van deze bezoekers is dat CZdirect”, aldus Hordijk.

Winnaar CZdirect: ‘Ons doel is om de beste te zijn’
Zorgverzekeraar CZ reageert verheugd op het behalen van de Gouden Verzekeringssite.nl Award 2013. Rogier van der Hooft, directeur Marketing & Verkoop: “CZ gaat als kwaliteitsverzekeraar altijd voor een combinatie van scherpe prijs, goede dekkingen en een ijzersterke dienstverlening. Bij CZdirect hebben we het afgelopen jaar heel hard gewerkt om onze online dienstverlening weer verder te verbeteren. Het doel is daarbij om de beste te zijn. Na eerst twee keer goud, vorig jaar zilver, hebben we nu goud weer terug. Een enorme bevestiging dat onze inspanningen worden gewaardeerd. We zijn hier uiteraard erg trots op.”

Top 10

1CZdirect
2De Friesland
3Bewuzt
4Ditzo
5Salland / Ik!
6OHRA
7PNO
8AnderZorg
9Zorg en Zekerheid
10Avéro Achmea

 

Waarom de Verzekeringssite.nl Award?
Verzekeringssite.nl maakt het kiezen van verzekeringen voor Nederlanders helder en eenvoudig. Jaarlijks kent Verzekeringssite.nl de Awards voor Beste Keuze toe aan auto- en zorgverzekeraars. Hiermee wil het maatschappijen in de spotlights zetten, die het beste scoren op belangrijke onderdelen als premie, kwaliteit van de dekking en service.

De afgelopen jaren hebben de volgende zorgverzekeraars de Gouden Verzekeringssite.nl Award gewonnen:
• Award 2012 – De Friesland
• Award 2011 – CZdirect
• Award 2010 – CZdirect

Independer.nl

Independer.nl is in 1999 met als missie de financiële wereld transparanter te maken. Independer.nl is begonnen als vergelijkingssite maar is inmiddels uitgegroeid tot de grootste online financieel adviseur van Nederland. Op een heldere manier vergelijkt Independer.nl verzekeringen, hypotheken en andere financiële producten op prijs, kwaliteit en voorwaarden. Twee belangrijke productvergelijkingen zijn bijvoorbeeld autoverzekering en zorgverzekering vergelijken. Consumenten kunnen na het maken van een vergelijking zelf kiezen welk product ze willen afsluiten. Voor klanten die rechtstreeks via Independer.nl een verzekering afsluiten, ontvangt Independer.nl vergoeding.

Lees al het laatste nieuws over Independer.nl op het Independer.nl Weblog of ga naar Independer.nl.

Recente artikelen