Goedkeuring alle mededingingsautoriteiten verkregen voor bod op Mediq

Array

Londen/Utrecht, 28 november 2012 – AI Garden B.V. (de Bieder), een vennootschap uiteindelijk indirect gecontroleerd door fondsen geadviseerd en gemanaged door Advent International Corporation (Advent) en Mediq N.V. (Mediq) kondigen gezamenlijk aan dat de Bieder goedkeuring heeft verkregen van de Europese Commissie en de relevante mededingingsautoriteiten in de Verenigde Staten in verband met de Bieder’s aanbevolen openbaar bod in contanten uitbrengt op alle geplaatste en uitstaande gewone aandelen met een nominale waarde van EUR 0,25 elk (de Aandelen) in het kapitaal van Mediq (het Bod).

Verdere informatie
Die Bieder brengt het Bod uit onder de voorwaarden en de beperkingen opgenomen in het Biedingsbericht van 8 november 2012. Daarnaast heeft Mediq de Standpuntbepaling in verband met het Bod beschikbaar gemaakt die de informatie vereist door Artikel 18 lid 2 en Bijlage G van het Bob bevat.

Dit persbericht bevat geselecteerde en samengevatte informatie met betrekking tot het Bod en vervangt het Biedingsbericht (the Offer Memorandum) en/of de Standpuntbepaling (the Position Statement) niet. De informatie opgenomen in dit persbericht is niet volledig en aanvullende informatie is opgenomen in het Biedingsbericht en in de Standpuntbepaling.

Aandeelhouders wordt geadviseerd om het Biedingsbericht en de Standpuntbepaling in detail te bestuderen en waar van toepassing onafhankelijk advies te verkrijgen om tot een weloverwogen standpunt te komen met betrekking tot het Bod en de inhoud van het Biedingsbericht en de Standpuntbepaling.

Kopieen van het Biedingsbericht zijn kosteloos beschikbaar ten kantore van de Bieder, Mediq en het Omwissel- en Betaalkantoor Rabobank International en kunnen worden verkregen door contact op te nemen met de Bieder, Mediq en het Omwissel- en Betaalkantoor.

Digitale kopieen van het Biedingsbericht zijn beschikbaar op de websites van Mediq (www.mediq.com) en Advent (www.adventinternational.com). De websites van Mediq en Advent maken geen deel uit van en zijn ook niet door middel van verwijzing onderdeel van het Biedingsbericht. Digitale kopieen van de Standpuntbepaling zijn beschikbaar op de website van Mediq (www.mediq.com).

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen