Multrix behaalt NEN7510 kwalificatie

ICT outsourcing in de zorg bij Multrix in veilige handen
Multrix heeft recent het NEN7510 assurance-rapport ontvangen van de onafhankelijke auditors Hut & Co. EDP Audit. In dit rapport staat vermeld dat binnen de gehele operatie van Multrix de informatiebeveiliging op afdoende wijze is ontworpen en geïmplementeerd, om te voldoen aan de NEN7510 standaard “Informatiebeveiliging in de zorg”.
Multrix biedt sinds 2000 ICT Outsourcing services aan de zakelijke-, financiele-, en retailmarkt en is sinds vier jaar in het bezit van een ISAE3402 Type 2 assurance-rapport . Sinds drie jaar richt Multrix zich met haar ICT Outsourcing services ook op de zorgsector. De NEN7510 norm is speciaal ontwikkeld voor de zorgsector, die zeer hoge eisen stelt aan de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van informatie. Binnen de zorgsector neemt de noodzaak tot het ‘Nieuwe Werken’ toe waarbij meer complexe zaken zoals integratie van SaaS (Software as a Service) en Cloud services en hiermee ook de wijze van informatiebeveiliging van belang zijn. Aan de kwaliteit van zorgorganisaties wordt steeds hogere eisen gesteld en daarmee ook aan de ICT omgeving. Het uitbesteden van ICT diensten aan Multrix maakt het voor een zorgorganisatie eenvoudiger om de benodigde kwaliteitsnormen te behalen.
Met haar jaarlijkse ISAE3402-verklaring bewees Multrix al het onderwerp informatiebeveiliging zeer serieus te nemen. Met het aantoonbaar kunnen conformeren aan de strenge NEN7510 norm, wil Multrix laten zien dat haar ambities veel verder gaan en nog verder te investeren in kwaliteit en betrouwbaarheid voor de zorgsector.

Over Multrix
Cloud Service Provider Multrix uit Amsterdam is opgericht in 2000 en is momenteel één van de grootste aanbieders op het gebied van Cloud services (Hosted Desktop, Hosted Applicatie, Hosted VoIP, SaaS, Cloud computing, ICT Outsourcing) in Nederland. Kijk voor meer informatie op www.multrix.com

Recente artikelen