Mw. D.J.C. Smalbraak lid Raad van Bestuur Lievensberg ziekenhuis

Array

Met genoegen maakt de Raad van Toezicht van het Lievensberg ziekenhuis bekend dat vorige week is besloten, na positief advies van het Managementteam, de Clientenraad, de Ondernemingsraad, het Stafbestuur en de Verpleegkundige Adviesraad, tot benoeming van mevrouw D.J.C. (Ineke) Smalbraak, arts, als lid Raad van Bestuur met het primaire aandachtsgebied patientenzorg.

Mevrouw Smalbraak is sinds 1992 werkzaam als gynaecoloog in het Amphia Ziekenhuis te Breda. Zij heeft na haar opleiding tot gynaecoloog aanvullende opleidingen gedaan op het gebied van management, coaching en mediation. De verworven kennis en vaardigheden heeft zij ingezet bij meerdere bestuurlijke activiteiten.

Met deze benoeming is de Raad van Bestuur van het Lievensberg ziekenhuis binnenkort weer op sterkte. Voorzitter Raad van Bestuur Hans Ensing ziet uit naar de samenwerking met zijn nieuwe collega. Mevrouw Smalbraak zal op uiterlijk 1 juni 2013 haar werkzaamheden in het Lievensberg ziekenhuis starten. De exacte datum wordt later bekend gemaakt.

bron: Daan van ’t Westeinde

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen