Extra aandacht voor wetenschap in de zorg tijdens OLVG Wetenschapsweek

Van 10 tot en met 14 december vindt in het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis (OLVG) de Wetenschapsweek plaats. Dit is een jaarlijks evenement waarin het OLVG extra aandacht besteedt aan wetenschap in de zorg.

De Wetenschapsweek geeft artsen in opleiding tot specialist (aios), artsen niet in opleiding tot specialist (anios), verpleegkundigen en overige onderzoekers die werken in het OLVG de mogelijkheid hun onderzoeksactiviteiten te presenteren. Zij kunnen hun scriptie (Scriptieprijs), wetenschappelijke poster (Posterprijs) of samenvatting van een onderzoek (Wetenschapsprijs) insturen. Een aantal van hen mag dit tijdens de Wetenschapsweek presenteren aan collega’s.

De winnaar van de Posterprijs wordt niet alleen gekozen door een vakjury, maar ook door het publiek. Ook u kunt dus een stem uitbrengen. Alle deelnemende posters hangen tijdens de Wetenschapsweek aan het begin van de Lichtstraat (tegenover het Voorlichtingscentrum, naast de espressobar).

Meer informatie over wetenschappelijk onderzoek in het OLVG vindt u in de vitrinekast (achter in de Lichtstraat, locatie Oosterpark) en op onze website

Nieuwsbericht laatst nagekeken op dinsdag 04 december 2012 Vragen over deze pagina? Mail naar informatieSPAMFILTER@olvg.nl

bron