Gratis spreekuur zorgverzekeringen bij Beweging 3.0

Array

Iedereen die advies wil over zijn of haar zorgverzekering kan zich aanmelden voor het gratis verzekeringenspreekuur van Leef3.nu, de ledenservice van Beweging 3.0. Op diverse locaties van Beweging 3.0 organiseert Leef3.nu spreekuren. U kunt dan gelijk uw zorgverzekering om laten zetten naar  het collectief van Leef3.nu, waardoor u ruim 100 euro per persoon, per jaar kunt besparen.

Tijdens het spreekuur hebt u de gelegenheid om vragen te stellen over de diverse zorgverzekeringen en aanvullende verzekeringen. U kunt gelijk overstappen naar een nieuwe zorgverzekering of uw huidige verzekering om laten zetten naar het collectief van Leef3.nu.

Dankzij dit collectief kan Leef3.nu u op maar liefst negen zorgverzekeringen een korting aanbieden. Alleen leden kunnen gebruikmaken van de spreekuren en collectiviteitskorting. Bent u nog geen lid? Voor slechts 18,25 euro per jaar, per huishouden bent u al lid. Het lidmaatschapsgeld is dus zo terugverdiend. Bel (033) 469 20 20 om u aan te melden als lid of voor meer informatie over de spreekuren. Op www.leef3.nu/verzekeringen vindt u meer informatie over de collectiviteitskortingen.

Bron: Nieuwsbank.nl

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen