Isala zoekt extra vrijwilligers voor gastvrij onthaal in nieuwbouw

Array

Behulpzaam, gastvrij en de spil in een dynamische omgeving. Dat zijn de vrijwilligers van Isala. Daarom worden ze vandaag op de Dag van de Vrijwilliger weer in het zonnetje gezet. Alle vrijwilligers van Isala verhuizen in 2013 natuurlijk ook mee naar de nieuwbouw. Maar Isala kan ook nog extra vrijwilligers gebruiken als gastvrouw of gastheer voor een warm onthaal in de centrale hal van het nieuwe ziekenhuis. Zij vangen patienten en bezoekers op en begeleiden hen, en zijn daarmee een belangrijk visitekaartje van Isala.

Daarom worden er op 8, 10 en 14 januari 2013 informatiebijeenkomsten gehouden. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via [email protected] .  Meer informatie over deze bijeenkomsten is te vinden op www.isalawerkt.nl of in wervingsflyer nieuwe vrijwilligers Isala

Bron: Isala

 

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen