Zorgpremie Terug blijkt groot succes

Array
Sinds 1 november is het mogelijk voor consumenten met een lening om gedurende zes maanden hun zorgpremie terug te krijgen wanneer zij hun lening oversluiten naar zorgpremieterug.nl. Daarbij profiteren ze niet alleen van 6 maanden zorgpremie terug, maar ook van een lagere rente op hun lening.

In de afgelopen twee weken zijn er meer dan 500 aanvragen binnengekomen bij Zorgpremie Terug, van consumenten die graag gebruik willen maken van deze mogelijkheid om gedurende een half jaar hun zorgpremie terug te krijgen.

Niet geheel onverwacht, maar toch een schot in de roos noemt de bedenker van het concept het. “Het leven wordt het komend jaar nog duurder, mensen proberen daardoor nu al op allerlei zaken te bezuinigen of te besparen zodat ze straks niet in de financiele problemen komen. Als ze dan nu al kunnen regelen dat ze in 2013 gedurende een half jaar hun zorgpremie van ons terugkrijgen, dan scheelt dat al aanzienlijk in de financiele huishouding”.

Consumenten kunnen via de website www.zorgpremieterug.nl meer informatie aanvragen.

Dit is een origineel bericht van D&D Financieringen B.V.
Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen