Samenwerkingsovereenkomst IJsselland Ziekenhuis en Parnassia Groep

Het IJsselland Ziekenhuis en de Parnassia Groep hebben op 7 december een samenwerkingsovereenkomst ondertekend. Alle laboratorium diagnostiek van de Parnassia Groep binnen regio Rijnmond zal worden uitgevoerd door het IJsselland Ziekenhuis.

Uitbreiding van service
Momenteel wordt de laboratorium diagnostiek van de Parnassia locaties Bavo Poortmolen en Bavo Zevenkamp al uitgevoerd door het IJsselland Ziekenhuis. De laboratoria van het IJsselland Ziekenhuis en Star-MDC (medisch diagnostisch centrum) hebben de handen ineen geslagen om gezamenlijk laboratorium diagnostiek aan te bieden aan klinische en poliklinische clienten van de Parnassia Groep. Voor het IJsselland Ziekenhuis betekent dit dat er vier nieuwe klinische locaties bij komen en STAR-MDC.zal de laboratoriumdiagnostiek verzorgen voor de poliklinische clienten van de Parnassia Groep in de regio Rijnmond. Alle spoedbepalingen worden door het laboratorium van het IJsselland Ziekenhuis verzorgd.

De overeenkomst onderstreept de samenwerking tussen de Parnassia Groep en het IJsselland Ziekenhuis.

Voordeel voor clienten Het ondertekenen van de samenwerkingsovereenkomst betekent voor clienten van Parnassia Groep in regio Rijnmond optimale zorg op het gebied van de laboratoriumgeneeskunde in de directe omgeving van de client. Het biedt clienten de vrijheid om zich dicht in de buurt van hun woonplaats te laten prikken.

bron: Ijsselland Ziekenhuis

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen