SMOEL themabijeenkomst ‘Zicht op de omgeving!’

Array

De vijfde themabijeenkomst van SMOEL op donderdag 13 december 2012 staat in het teken van de netwerk- en stakeholdersanalyse. Marc Wesselink en Nanne Dodde nemen u me in de complexe wereld van uw eigen netwerk. De eerstelijnsgezondheidszorg is een complexe sector waarin gericht gestuurde samenwerking loont. Partners en andere stakeholders betrekken is essentieel in tijden van bezuinigingen.

Het centraal stellen van uw relaties met andere partijen is de sleutel naar een duurzame samenwerking. Maar hoe benader je stakeholders? Wat zijn hun belangen en welke invloed hebben zij? Hoe trek je hun aandacht en krijg je ze geïnteresseerd om te investeren? Deze vragen staan centraal in de themabijeenkomst ‘Zicht op de omgeving’. De vijfde bijeenkomst wordt gehouden op donderdag 13 december 2012, van 15.00-20.00 uur bij Achmea in Zeist en er is nog plaats. Meld u nu aan via de website. Lees meer

Bron: UMC Utrecht Julius Academy

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen