Welkom bij de Julius Academy

De Julius Academy biedt nascholing aan voor professionals in de zorg. Medici, paramedici, bestuurders en beleidsmakers kunnen bij ons terecht voor een gevarieerd en kwalitatief goed nascholingsaanbod.

De Julius Academy is gehuisvest op het Broederplein in Zeist en onderdeel van het Julius Centrum, één van de 11 divisies van het UMC Utrecht. Op onze sfeervolle locatie zijn ook diverse zalen en ruimtes te huur. Bent u op zoek naar een congres of opleiding of een speciale locatie voor uw eigen activiteit? Of heeft u inspiratie, advies of ondersteuning nodig bij het organiseren van uw bijeenkomst? De medewerkers van het Academy bureau zijn u graag van dienst. Neem voor meer informatie een kijkje op onze vernieuwde website. Lees meer

Bron: UMC Utrecht Julius AcademyNoot redactie:

Vanaf heden kunt u op deze website de tweewekelijks berichten lezen van de Julius Academy. Deze zijn een voortzetting van de wekelijkse berichten van Guus Schrijvers, die onlangs met emeritaat is gegaan. Het eerste bericht treft u hierboven aan en de volgende artikelen elders op deze site.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen