Elisa Carter vertrekt bij Erasmus MC

Mw. E.C. (Elisa) Carter MBA heeft de Raad van Toezicht laten weten haar functie als lid van de Raad van Bestuur in verband met persoonlijke overwegingen met ingang van1 januari 2013 neer te willen leggen. Zij is tot de conclusie gekomen dat zij zich gezien haar specifieke kwaliteiten en belangstelling wil gaan richten op een nieuwe uitdaging buiten het Erasmus MC.

In een toelichting op haar besluit geeft Elisa aan: “Ik kijk terug op een boeiende en enerverende periode, waarin het Erasmus MC zijn positie als vooraanstaand universitair medisch centrum heeft verstevigd.’ De Raad van Toezicht respecteert deze wens van Elisa Carter en dankt haar voor haar inzet en grote betrokkenheid bij het Erasmus MC van de afgelopen twee jaar.
Bron: Erasmus MC

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen