Ruwaard van Putten Ziekenhuis verder in diskrediet

Het Ruwaard van Putten Ziekenhuis in Spijkenisse raakt steeds verder in diskrediet. Niet alleen over de afdeling cardiologie regent het klachten, er zijn tekenen dat het ook op de longafdeling en de afdeling gyneacologie goed mis is.

Dit blijkt uit de eerste inventarisatie van de klachten die zijn binnengekomen bij letselschade-advocaat Rob Vermeeren. De raadsman is aangesteld door de Stichting Hartpatienten Nederland waar veel meldingen binnenkomen. De teller van het aantal klachten staat inmiddels op meer dan honderd. Ook het meldpunt Zorgbelang Zuid-Holland constateert nog altijd een stijgende lijn in het aantal meldingen.

In het radioprogramma EenVandaag vertelde Maarten Vuijk, dat hij sinds een jaar een groot deel van zijn gezonde long mist door een verkeerde diagnose in het Ruwaard van Putten Ziekenhuis. Letselschade-advocaat Rob Vermeeren inventariseert de klachten voor Stichting Hartpatienten Nederland.
Bron: EenVandaag

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen