Frans Bauer verrast patiëntjes in Beatrix Kinderziekenhuis UMCG

sterrenfondsFrans Bauer heeft patientjes in het Beatrix Kinderziekenhuis verrast met cadeautjes. Op zaterdag 22 december deelde hij, samen met zijn vrouw Mariska en zoon Christiaan, kinderkerstpakketten uit. De actie was opgezet door het Sterrenfonds, waarvan Frans Bauer ambassadeur is.

Zowel de kinderen als de Bauers genoten van het bezoek. In deze tijd van feestdagen duren de dagen in het ziekenhuis extra lang en moeten de kinderen hun thuis missen. “Dat kunnen we als Sterrenfonds niet goedmaken, maar we kunnen deze kinderen wel het gevoel overbrengen dat ze voor ons belangrijk zijn. En hen daar met deze cadeautjes steeds weer aan herinneren”, aldus Frans Bauer.

Bron: UMCG

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen