Welkom op wonen-, zorg- en welzijnsmarkt in woonzorgcentrum Nijenstede

financiele-scheiding-zorg-wonenOp woensdagmiddag 23 januari 2013 zet woonzorgcentrum Nijenstede in Amersfoort haar deuren wijd open. Die dag kunt u een kijkje nemen in het woonzorgcentrum en bent u van harte welkom op de `wonen-, zorg- en welzijnsmarkt’. Vanaf 13.30 uur laten we u graag kennis maken met de verschillende diensten van Beweging 3.0. U kunt er terecht voor informatie over zorgbemiddeling, welzijns- en vrijwilligerswerk, cursussen, hulpmiddelen van Uwthuiszorgwinkel.nl en nog veel meer!

Naast de informatiemarkt is er van alles te doen en te beleven. Zo is er een loterij, de fitnessruimte is open en er worden gezonde sapjes geserveerd. U kunt deelnemen aan een gratis proefles mindfullness en het thuiszorgteam organiseert een health check. Bij Uwthuiszorgwinkel.nl kunt u diverse hulpmiddelen uitproberen. En wilt u even bijkomen? Dan staat er in de gezellige koffiecorner een heerlijk kopje thee/ koffie voor u klaar. Gastvrouwen zijn deze middag aanwezig om al uw vragen te beantwoorden.

De markt sluit om 16.30 uur. Een bezoekje aan de markt en de diverse onderdelen is helemaal gratis en beslist de moeite waard. Voor de loterij en de consumpties wordt een kleine bijdrage gevraagd.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen