Video interview met directeur van de SLK Kliniek uit Heidelberg

interview Stimme Jansen SteurHier een video-interview met CEO Dr Thomas SLK Jendges vanwege de ontdekking van Jansen Steur in Gesundbrunnen. De aanstelling van Ernst Jansen Steur begint inmiddels een behoorlijk schandaal te worden bij het Heilbronner Ziekenhuis in Gesundbrunnen. Volgens de redactie van de Stimme heeft Ernst Jansen Steur een andere geboortejaar opgegeven om ontdekking van zijn daden in Nederland onopgemert te laten.  Op de redactie van de Heilbronner Stimme zijn nogal wat e-mails zijn aangekomen uit Nederland. Veel mensen uiten onbegrip en woede dat de Jansen Steur gewoon nog in Nederland verder zijn beroep kon uit beoefen in Duitsland.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen