Advent verlengt aanmeldingstermijn openbaar bod op aandelen Mediq

mediq2Onder verwijzing naar het persbericht van Advent International (“Advent”) van 4 januari 2013 ingevolge artikel 15 lid 2 van het Besluit openbare biedingen Wft, bericht Mediq, internationaal leverancier van medische hulpmiddelen en geneesmiddelen, dat Advent de aanmeldingstermijn van het openbaar bod op alle uitstaande en geplaatste gewone aandelen in het kapitaal van Mediq heeft verlengd met twee weken.

De oorspronkelijke aanmeldingstermijn verliep op 4 januari 2013 om 17.40 uur. Gedurende de oorspronkelijke aanmeldingsperiode is aldus Advent in totaal circa 54% van de aandelen aangemeld. De aanmeldingsperiode wordt nu verlengd tot 18 januari 2013, 17.40 uur, in overeenstemming met de voorwaarden en condities zoals beschreven in het Biedingsbericht van 8 november 2013.