SHO verwelkomt nieuwe deelnemer CARE Nederland

netwerk_01CARE Nederland is op 20 december 2012 toegelaten als vaste deelnemer van de Samenwerkende Hulporganisaties (SHO) na definitieve goedkeuring van de Raad van Toezicht. SHO-voorzitter René Grotenhuis geeft aan blij te zijn met deze nieuwe deelnemer: “CARE Nederland is een professionele internationale speler, met een groot netwerk en veel ervaring in het bieden van noodhulp. CARE is een verdere versterking van de SHO als hét Nederlandse samenwerkingsverband bij grote rampen”.

De SHO en CARE Nederland zijn geen vreemden voor elkaar. CARE Nederland heeft als gastdeelnemer meegedaan aan eerdere Giro 555-acties als de Tsunami (2004) en de cycloon Birma (2008). Ook is CARE Nederland nog steeds actief in SHO-verband in de wederopbouw van Haïti na de aardbeving die plaats vond op 12 januari 2010.
Dit is een origineel bericht van Stichting Samenwerkende Hulporganisaties
Bron: ANP Perssupport

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen