Blauw Research versterkt positie in Health Care

blauwe tulpBlauw Research maakt doorstart van VWBintermedical mogelijk. VWBintermedical houdt door een faillissement in de huidige vorm op te bestaan en de activiteiten inzake healthcare onderzoek worden vanaf heden voortgezet door Blauw Research. VWBintermedical is het marktonderzoekbureau met specialistische en diepgaande kennis van alle vormen van onderzoek in de gezondheidszorg. Blauw rekent verschillende ziekenhuizen, thuiszorgorganisaties en zorgverzekeraars tot haar klanten en kan met de kennis van en ervaring met farma- en healthcare marketing van VWBintermedical, organisaties in de gezondheidszorg nog beter adviseren.

Els Molenaar, algemeen directeur van Blauw: “We zien al jaren kansen in de zorgmarkt en zijn blij dat we met deze stap onze ambitie om de gezondheidzorg `beter’ te maken kunnen verwezenlijken. Voor de klanten van beide organisaties biedt de integratie nieuwe mogelijkheden en grote voordelen”.

Dankzij de doorstart beschikt Blauw nu over een groot panel met ruim 4000 medisch specialisten, huisartsen en verpleegkundigen. De medewerkers van VWBintermedical die bij Blauw in dienst komen, hebben ruime ervaring in de gezondheidszorg en healthcare-marketing. Daarnaast zijn de innovatieve onderzoeksvaardigheden, zoals MROC’s (Marketing Research Online Community), Online kwalitatief onderzoek, Research apps, Facereading, Gamification en nieuwe vormen van online reporting enkele voorbeelden van de nieuwste technologieen waar Blauw Research meerwaarde kan bieden aan organisaties in de gezondheidszorg.

Joris Nieuwenhoff van VWB Intermedical: “door onder de vlag van Blauw Research verder te gaan blijft de kennis en ervaring die we in de afgelopen jaren hebben opgebouwd in de gezondheidszorg en in healthcare-marketing, bewaard. Met Blauw, een bewezen succesvol en innovatief bureau, kunnen we dit verder uitbouwen”.

Bron: Nieuwsbank.nl

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen