Groot Onderhoud

image001U komt op een andere layout van www.medicalfacts.nl Deze layout is tijdelijk en sommige functies werken nog niet. Maar het kan ook zijn dat u af en toe wordt doorgeschakeld naar de facebooksite van MedicalFacts. De reden is technisch onderhoud aan MedicalFacts. De site moet voor groot onderhoud offline. We verwachten dinsdag in de loop dinsdag weer online normaal te zijn. Morgen plaatsen we nieuwe berichten op de facebooksite van medicalfacts  of hier op medicalfacts om u toch van informatie te voorzien, al zal het fors minder zijn. Er is morgen dus geen nieuwsbrief en ook de RSS-feed werkt de komende twee dagen niet of af en toe niet. Wij vragen uw begrip voor dit ongemak.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen